Healy Frequentietherapie

Ervaar je wel eens Pijn en neem je soms een pijnstiller? Of, heb je moeite met slapen  en lig je vaak wakker ‘s nachts, en kom je energie te kort? Dan is een behandeling met de Healy misschien iets voor jou!!

Wat doet Healy?
Healy is een officieel gecertificeerd medisch product en erkend voor de behandeling van Pijn, Fibromyalgia, Migraine, Slaapstoornissen en Psychische aandoeningen (bv. Depressie). Maar, de mogelijkheden gaan veel verder!

Wat is Frequentietherapie?
Frequentietherapie Is een wetenschappelijk bewezen methode om onze cellen weer in een goede conditie te brengen. Doorheen de jaren door worden onze cellen steeds harder en gaan ze steeds minder bouwstoffen kunnen opnemen, wat een vermindering van onze gezondheid en vitaliteit tot gevolg heeft.

Vermoeid? Veel stress? Nog moe bij het opstaan?
Healy kan door iedereen gebruikt worden. Door Artificial Intelligence is hij voorzien van een Quantum sensor. Hij bepaalt WELKE frequentie nodig is. Jij kunt NIETS fout doen!

Je kunt dus kiezen voor een behandeling met de Healy in mijn praktijk, maar je kunt ook zelf een Healy aanschaffen. De Healy is klein, super makkelijk in het gebruik en relatief goedkoop. Als je er zelf een koopt, kun je deze gebruiken wanneer je maar wilt en ook uitlenen aan anderen. Je bent dan niet meer afhankelijk van een therapeut.

Waar kan Healy bij helpen?

Pijn over het ganse lichaam / Migraine / Fybromialgia / Vermoeidheid / Stress / Slaapproblemen / Hormonale klachten / Buikklachten / Disbalans in de organen / Recuperatie na een ongeval / Allergieën / Burn-out / Sinusklachten / Ademhalingsklachten / Geestelijke vermoeidheid / Neerslachtigheid / Angsten / Depressie / Huidklachten / Haarklachten / Anti-Aging / Prostaat / Impotentie

Opmerking: Healy kan niet worden gebruikt bij Zwangerschap, Pacemaker en Epilepsie.

Persoonlijke ervaring
Ik gebruik Healy dagelijks voor het versterken van mijn immuunsysteem, meer energie en hormoonbalans. Resultaten: ik slaap veel beter en dieper dan voordien, waardoor ik ‘s ochtends echt uitgerust wakker word. Nu kan ik vol zin aan de dag beginnen, zonder eerst een koffie nodig te hebben! Healy makes me Feel Good!

Ik ben ook een gecertificeerd Healy Adviseur. (Certificaat).

Bekijk ook de Facebook video over Healy die ik gemaakt heb.

Meer informatie over verschillende Healy versies & programma’s:
Startpagina met informatie over de Healy en de verschillende producten (in het Nederlands). Je vindt hier ook de Healy Shop, waar je alle producten kunt aankopen. Wil je meer informatie over welke Healy het beste bij jou past? Neem dan even contact met mij op.

Programmagroepen van de Healy met de bijbehorende programma’s en een korte toelichting.


Als je hierop klikt, komt de Pagina over de verschillende Healy programma’s (In bijlage)
Vrijwaring: Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.Een Healy aanschaffen?
Wil je zelf een Healy kopen? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden en/of advies over welke Healy of Healy product het beste bij jou past. Of vul het formulier hier in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vind een coach-1.png

© 2020 Balanns

 

UHT+logo+gif.gif
Healy-World_Member-Logo_B.jpeg